Op zoek naar een caravanstalling in Brabant? We zijn gevestigd in Hoeven, een centraal punt in Brabant, en dus makkelijk bereikbaar. Zoekt u een plek voor uw caravan, boot, aanhanger, auto of vouwwagen in de buurt van (noord) Brabant? dan bent u bij Hoeven aan het juiste adres.

Professionele stalling in Brabant

Ruime openingstijden en de mogelijkheid om op woensdagavond of op de zaterdag uw caravan op te halen. Bij caravanstalling Hoeven kiest u voor kwaliteit, bij ons bent u verzekerd van een goede overdekte stalling.  Ongeacht hoe vaak u de caravan wilt ophalen, dat is namelijk geen probleem voor ons. De klant verdiend de juiste service, die wij u graag aanbieden. Mail ons of neem telefonisch contact op en we zorgen er zo snel mogelijk voor dat u geholpen wordt. Binnen mum van tijd staat uw caravan of ander object gestald bij de beste caravanstalling in de buurt van Brabant!

Over onze stalling

Caravanstalling ’t Ambacht en Caravanstalling Hoeven is een familiebedrijf van een vader en 2 zoons. Na ruim 27 jaar ervaring met onze caravanstalling te Hendrik Ido Ambacht, waar wij ruim 1000 klanten voorzien van een prachtige stalling. Zijn wij in 2015 begonnen met het openen van onze nieuwe stalling te Hoeven. Ons doel van onze stallingen is onze klant een nette opslagplaats te bieden voor zijn / haar object. Wij streven naar klantvriendelijkheid bij onze caravanstalling in de buurt van Brabant.

Adres: Oude antwerpsepostbaan 1, 4741 TH Hoeven

Openingstijden:

Zaterdag van 8:00 tot 17:00

Zon- en feestdagen gesloten

Telefoon: 06-15355182

E-mailadres: info@caravanstallinghoeven.nl

Caravanstalling 't Ambacht
0
Aantal plekken beschikbaar
Prijzen per meter per jaar
 • null

  Caravan €50,-

 • null

  Boot €50,-

 • null

  Vouwwagen €50,-

 • null

  Aanhanger €50,-

 • null

  Camper €50,-

Prijzen zijn inclusief BTW en onbeperkt halen / brengen.

Locatie

Caravanstalling Noord-Brabant

Ook voor de mensen die op zoek zijn naar een stalling in Noord-Brabant bieden wij de juiste uitkomst. We zijn makkelijk te bereiken en hebben nog genoeg plekken over.

Caravanstalling in de buurt van Brabant

Ook in de omgeving van Brabant zijn wij actief in verschillende steden en regio’s zoals:

En alle kleinere dorpen in de omgeving. Voor een caravanstalling in Brabant met u bij ons aan het juiste adres.