Caravanstalling Hoeven is gevestigd in Hoeven, vanuit hier zijn we prima te bereiken vanuit Breda, Tilburg en andere steden in Brabant. Zoekt u een plek voor uw caravan, boot, aanhanger, auto of vouwwagen ? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Over onze stalling

Na ruim 27 jaar ervaring met onze caravanstalling te Hendrik Ido Ambacht, waar wij ruim 1000 klanten voorzien van een prachtige stalling. Zijn wij in 2015 begonnen met het openen van onze nieuwe stalling te Hoeven. Caravanstalling ’t Ambacht en Caravanstalling Hoeven is een familiebedrijf van een vader en 2 zoons. Ons doel van onze stallingen is onze klant een nette opslagplaats te bieden voor zijn / haar object. Wij streven naar klantvriendelijkheid om u het juiste vakantie gevoel te laten ervaren!

Adres: Oude antwerpsepostbaan 1, 4741 TH Hoeven

Openingstijden:

Woensdag avond 19:00 tot 21:00

Zaterdag van 9:00 tot 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

Telefoon: 06-15355182

E-mailadres: info@caravanstallinghoeven.nl

caravanstalling ambacht 2
0
Aantal plekken beschikbaar
Prijzen per meter per jaar
 • null

  Caravan €50,-

 • null

  Boot €50,-

 • null

  Vouwwagen €50,-

 • null

  Aanhanger €50,-

 • null

  Camper €50,-

Prijzen zijn inclusief BTW en onbeperkt halen / brengen.

Locatie

Caravanstalling in de buurt van Breda

Ook in de omgeving van Breda zijn wij actief in verschillende steden en regio’s zoals:

En alle kleinere dorpen in de omgeving (enkele zijn hieronder genoemd). Voor een caravanstalling in Brabant met u bij ons aan het juiste adres.

Caravanstalling Oudenbosch

Op zoek naar een caravanstalling in Oudenbosch? Op slechts 7 minuten rijden vindt u onze stalling al. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit die u verwacht van een professionele stalling. We hebben oog voor onze klanten en laten dat merken in de service die we bieden. Klanten bevelen ons aan, vandaar dat wij onze nieuwe stalling in Hoeven zijn begonnen. Kies voor kwaliteit, kies voor de caravanstalling in de buurt van Oudenbosch.

Caravanstalling Zevenbergen

Ook als u op zoek bent naar een caravanstalling in Zevenbergen kan u goed bij ons terecht, slechts op 18 minuten rijden kan u uw caravan professioneel laten stallen. Onze overdekte stalling heeft nog genoeg ruimte voor stalling en wij verwelkomen u graag. Wacht niet langer en neem contact op om uw caravan te stallen bij een caravanstalling in de buurt van Zevenbergen.

Caravanstalling Roosendaal

Ook wanneer u op zoek bent naar een professionele caravanstalling in Roosendaal kunt u contact met ons opnemen. Wilt u zonder omkijken uw caravan of ander object zoals een boot of auto bij ons stallen? We hebben nog genoeg plekken in onze stalling in omgeving Roosendaal. Op slechts 12 minuten rijden vindt u onze stalling, we staan u graag te woord en helpen u graag bij het stallen van uw caravan of ander object.

Caravanstalling Bergen op Zoom

Op 24 minuten vrijden kunt u uw caravan laten stallen als u in Bergen op Zoom woont. Bent u op zoek naar een goedkope caravanstalling in Bergen op Zoom? Dan zien we u graag snel tegemoet in onze stalling. Het maakt ons niet uit hoe vaak u per jaar de caravan komt ophalen. Wacht niet langer en neem contact op om uw caravan in de buurt van Bergen op Zoom te stallen!