Benieuwd wat er mogelijk is voor u in regio Brabant

Neem contact op met ons

Genoeg plek voor uw caravan, camper, boot, aanhanger of vouwwagen

De perfecte stalling in Brabant

Op zoek naar een caravanstalling in Brabant? We zijn gevestigd in Hoeven, een centraal punt in Brabant, en dus makkelijk bereikbaar. Zoekt u een plek voor uw caravan, boot, aanhanger, auto of vouwwagen in de buurt van (noord) Brabant? dan bent u bij Hoeven aan het juiste adres.

Waar u ons kunt vinden

Openingstijden

– Woensdag avond 19:00 tot 21:00
– Zaterdag van 9:00 tot 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

U bent bij ons aan het juiste adres

Professionele stalling in Brabant

Ruime openingstijden en de mogelijkheid om op woensdagavond of op de zaterdag uw caravan op te halen. Bij caravanstalling Hoeven kiest u voor kwaliteit, bij ons bent u verzekerd van een goede overdekte stalling. Ongeacht hoe vaak u de caravan wilt ophalen, dat is namelijk geen probleem voor ons. De klant verdiend de juiste service, die wij u graag aanbieden. Mail ons of neem telefonisch contact op en we zorgen er zo snel mogelijk voor dat u geholpen wordt. Binnen mum van tijd staat uw caravan of ander object gestald bij de beste caravanstalling in de buurt van Brabant!

Over deze stalling

Caravanstalling ’t Ambacht en Caravanstalling Hoeven is een familiebedrijf van een vader en twee zoons. Na ruim 27 jaar ervaring met onze caravanstalling te Hendrik-Ido-Ambacht, waar wij ruim 1000 klanten voorzien van een prachtige stalling. Zijn wij in 2015 begonnen met het openen van onze nieuwe stalling te Hoeven. Ons doel van onze stallingen is onze klant een nette opslagplaats te bieden voor zijn / haar object. Wij streven naar klantvriendelijkheid bij onze caravanstalling in de buurt van Brabant.

In- en verkoop van caravans

Via Drechtsteden Caravans kunt u een andere caravan kopen of uw huidige caravan verkopen. Bekijk onze website www.drechtstedencaravans.nl voor al het actuele aanbod of neem een kijkje in de stalling.

Onze prijzen

De bovenstaande prijzen zijn per meter per jaar.

Prijzen zijn inclusief BTW en onbeperkt halen / brengen.