Benieuwd wat er mogelijk is voor u in Breda?

Neem contact op met ons

Genoeg plek voor uw caravan, camper, boot, aanhanger of vouwwagen

De perfecte stalling in Brabant

Op zoek naar een caravanstalling in Breda? Op 15 minuten rijden van Breda zijn wij gevestigd te Hoeven. Zoekt u een plek voor uw caravan, boot, aanhanger, auto of vouwwagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar u ons kunt vinden

Openingstijden

– Woensdag avond 19:00 tot 21:00
– Zaterdag van 9:00 tot 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

U bent bij ons aan het juiste adres

Professionele stalling in Breda

Bij caravanstalling Hoeven kiest u voor kwaliteit, bij ons bent u verzekerd van een goede overdekte stalling. Ruime openingstijden en de mogelijkheid om op woensdagavond of op de zaterdag uw caravan op te halen. Ongeacht hoe vaak u de caravan wilt ophalen, dat is geen probleem voor ons. We bieden graag de juiste service en staan u graag telefonisch of per mail te woord voor al uw vragen. Snel en direct geholpen!

Over deze stalling

Caravanstalling ’t Ambacht en Caravanstalling Hoeven is een familiebedrijf van een vader en twee zoons. Na ruim 27 jaar ervaring met onze caravanstalling te Hendrik-Ido-Ambacht, waar wij ruim 1000 klanten voorzien van een prachtige stalling. Zijn wij in 2015 begonnen met het openen van onze nieuwe stalling te Hoeven. Ons doel van onze stallingen is onze klant een nette opslagplaats te bieden voor zijn / haar object. Wij streven naar klantvriendelijkheid bij onze caravanstalling in de buurt van Breda.

In- en verkoop van caravans

Via Drechtsteden Caravans kunt u een andere caravan kopen of uw huidige caravan verkopen. Bekijk onze website www.drechtstedencaravans.nl voor al het actuele aanbod of neem een kijkje in de stalling.

Onze prijzen

De bovenstaande prijzen zijn per meter per jaar.

Prijzen zijn inclusief BTW en onbeperkt halen / brengen.