Benieuwd wat er mogelijk is voor u in Etten-Leur

Neem contact op met ons

Genoeg plek voor uw caravan, camper, boot, aanhanger of vouwwagen

De perfecte stalling in Etten-Leur

Op zoek naar een caravanstalling in Etten-Leur? We zijn gevestigd in Hoeven, een centraal punt in Brabant, en dus makkelijk bereikbaar. Zoekt u een plek voor uw caravan, boot, aanhanger, auto of vouwwagen in de buurt van Etten-Leur? Dan zien we u graag binnenkort in onze stalling!

Waar u ons kunt vinden

Openingstijden

– Woensdag avond 19:00 tot 21:00
– Zaterdag van 9:00 tot 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

U bent bij ons aan het juiste adres

Goedkope stalling in Brabant

De juiste prijs betalen tegen een professionele kwaliteit met de juiste service, dat is wat u bij ons kan verwachten. Bij caravanstalling Hoeven kiest u voor kwaliteit, bij ons bent u verzekerd van een goede overdekte stalling. Hoe vaak u de caravan in een jaar komt halen, maakt ons niet uit. U verdiend de juiste service, die wij u graag aanbieden. Mail ons of neem telefonisch contact op en we zorgen er dezelfde dag nog voor dat u geholpen wordt. Binnen enkele dagen kan uw caravan bij ons gestald worden en heeft u de beste caravanstalling in de buurt van Etten-Leur gevonden.

Over deze stalling

Caravanstalling ’t Ambacht en Caravanstalling Hoeven is een familiebedrijf van een vader en twee zoons. Na ruim 27 jaar ervaring met onze caravanstalling te Hendrik-Ido-Ambacht, waar wij ruim 1000 klanten voorzien van een prachtige stalling. Zijn wij in 2015 begonnen met het openen van onze nieuwe stalling te Hoeven. Ons doel van onze stallingen is onze klant een nette opslagplaats te bieden voor zijn / haar object. Wij streven naar klantvriendelijkheid bij onze caravanstalling in de buurt van Etten-Leur.

In- en verkoop van caravans

Via Drechtsteden Caravans kunt u een andere caravan kopen of uw huidige caravan verkopen. Bekijk onze website www.drechtstedencaravans.nl voor al het actuele aanbod of neem een kijkje in de stalling.

Onze prijzen

De bovenstaande prijzen zijn per meter per jaar.

Prijzen zijn inclusief BTW en onbeperkt halen / brengen.